KOGROS TEAMWEAR

KOGROS FASHION

KOGROS WINTERSPORT

KOGROS TEAMWEAR & SPORTIEVE BEDRIJFSKLEDING

Trots zijn wij op alle clubs die het vertrouwen hebben gesteld in Quick als Teamwear merk, waaronder SBV Excelsior en de vele amateurclubs. Dit is echt niet alleen omdat wij sportkleding maken en leveren… Dit is omdat wij zijn wie we zijn!

Geen enkele voetbalclub kan zonder tenues, maar de organisatie daarvan is vaak toch een hele klus. Het kiezen van een kledingmerk, het inschatten van de juiste maten en hoeveelheden, het regelen van de (sponsor)bedrukking… ga er maar aan staan. Wij zijn er om uw vereniging hierbij te helpen en te ontzorgen.

LIKE A LEGEND

Jongetjes waren we en natuurlijk, onze eerste voetbalschoenen waren van Quick. Het zou ons niet verbazen als dat voor veel Nederlandse mannen geldt. Quick en voetbal gaan al hand in hand sinds Herman Jansen in 1905 het eerste paar voetbalschoenen met de hand maakte.

Niet alleen de naamlozen liepen op Quick. In 1947 droeg het gehele Nederlandse elftal onze schoenen en ook de grote drie van deze eeuw -Abe, Faas en Johan- deden dat. We kunnen u verzekeren: er is niets mooiers voor een sportmerk, dan zien dat de absolute top van Nederland jouw merk draagt. Daarom zijn we apetrots op ons verleden, maar de drang is groot om onszelf te blijven vernieuwen. Dit resulteert in een uitgebreide Teamwear collectie, waarbij kwaliteit en design voorop staan. Het grootste verschil maken we echter door persoonlijk contact en een maatoplossing voor elke club. Door te luisteren naar uw wensen en te zorgen voor een passend en compleet assortiment. Door bereikbaar te zijn en vrijwilligers van verenigingen te ontzorgen.

We zijn trots op onze 115 jaar oude historie en trots op de emotie die het merk Q1905 opwekt. We zijn vast besloten om de komende 100 jaar nog legendarischer te maken, samen met Excelsior en met u.

Quick Teamwear – Play like a legend!

BEDRIJFSKLEDING

Ook bij bedrijven wordt er topsport geleverd. Om die reden heeft Quick Teamwear een sportief bedrijfskleding assortiment samengesteld dat ultieme bewegingsvrijheid combineert met stijl. Wij garanderen snelle levering uit voorraad, kledingbedrukking op maat, eenvoudig online bestellen en een behulpzame telefonische klantenservice die u graag helpt met uw specifieke vragen en wensen.

Inspiratie op doen? Klik hier voor ons bedrijfskleding assortiment.

Gebruikersnaam: Bedrijf6
Wachtwoord: bedrijfskleding

Let op: Dit betreft een dummy website.
Wilt u een bestelling plaatsen? Stuurt u dan een email naar verkoop@kogros-sport.nl of bel met 0186 – 65 86 86 voor een persoonlijke bestel login.

BEKIJK DE QUICK TEAMWEAR CATALOGUS

Meer dan 100 pagina’s boordevol mooie (nieuwe) producten, wedstrijdkleding, informatie en tips om uw Quick club weer helemaal in een nieuw jasje te steken volgend seizoen.

Alle Quick clubs ontvangen hem op de deurmat, maar de online versie is via onderstaande link te bewonderen!