KOGROS TEAMWEAR

KOGROS FASHION

KOGROS WINTERSPORT

WIE WE ZIJN

Wij zijn Kogros Sport & Fashion, distributeur in sportartikelen. Niet zomaar sportartikelen, maar altijd gespecialiseerde producten van A-merken met een eerlijk en kloppend verhaal. Wij hebben een uitgebreid assortiment in functionele en unieke sportartikelen. Van Dynastar ski sets in uw sportwinkel tot een gepersonaliseerd tenue voor uw club. 

Wilt u weten welke merken wij verkopen? Neem een kijkje in ons merkportfolio. Geïnteresseerd of vragen? Bel ons op of stuur een bericht. Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar uw verhaal en wensen. Daarom nodigen wij u graag uit voor een kop koffie en een goed gesprek in onze showroom in Numansdorp.

WAT WE DOEN

Ons bedrijf denkt vanuit de behoefte van de klant. Daarom nemen wij graag alle zorgen bij u weg. We streven ernaar om alles in eigen hand te houden. Vanaf het moment van bestellen, tot aan het moment dat het bij u binnenkomt.

VERKOOP EN SHOWROOMS

Ons ervaren verkoopteam heeft een groot netwerk binnen de verschillende sport en lifestyle segmenten en gebruikt hiervoor de door ons ingerichte verschillende showrooms.

ORDERVERWERKING EN DISTRIBUTIE

Onze binnendienst zorgt voor een geruisloze en correcte afhandeling van uw orders

PRODUCTONTWIKKELING

Voor een aantal merken verzorgen wij tevens de productontwikkeling en productie.

MARKETING EN DESIGN

Wij hebben een interne marketing en designafdeling om zodoende een consistentie op te bouwen in onze campagnes en productgroepen welke we zelf ontwikkelen.

BEDRUKKINGEN

Voor het teamwear gedeelte hebben wij onze eigen bedrukkingsafdeling.

MAGAZIJN EN LOGISTIEK

Wij werken vanuit eigen magazijnen en voorraden ter bevordering van de service en verzorgen tevens het logistieke proces.