KOGROS TEAMWEAR

KOGROS FASHION

KOGROS WINTERSPORT

KOGROS WINTERSPORT

Kogros Wintersport bevat een complementerend merkenportfolio met functionele sportartikelen. 

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste producten voor in uw sportwinkel. Onze A-merken hebben een eerlijk en kloppend verhaal en zijn geschikt voor de fanatieke skiërs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zien u graag in onze showroom om u zo van meer informatie te voorzien. 

DYNASTAR SKI'S

Dynastar is van Franse origine en daar is het merk trots op. De producten worden ontworpen en getest in Chamonix en worden gefabriceerd in Sallanches, in de vallei van de Mont Blanc.

kogros-dynastar-logo

Het merk deelt sinds 50 jaar zijn passie voor de bergen en maakt steeds technischer producten van superieure kwaliteit voor de wintersporters.

LANGE BOOTS

Wat niet iedereen weet: Bob Lange is de uitvinder van de kunststof skischoen zoals wij hem nu kennen. De eerste plastic skischoen werd geïntroduceerd in 1962.

kogros-lange-logo

Lange heeft recentelijk zijn modellen-gamma ingekrompen en concentreert zich weer op wat Lange het beste kan: de beste skischoen ter wereld maken.

LOOK PROTECTION

LOOK, de specialist in skibindingen, is een van de grootste fabrikanten van hoogwaardige bindingen ter wereld.

kogros-look-logo

Sinds 1947 heeft LOOK toonaangevende innovaties ontwikkeld op het gebied van bindingstechnologie in samenwerking met de beste atleten ter wereld en levert daarmee de meest effectieve combinatie van kracht, retentie en release.

ZIPFIT INNER BOOTS

De Zipfit binnenschoen is de meest functioneel correcte skischoen liner van de hoogste kwaliteit op de markt.

kogros-zipfit-logo

Uw hele skivakantie verbetert met het dragen van Zipfit binnenschoenen. Het is zoveel meer dan alleen massaal geproduceerde voeringen, omdat het gepatenteerde passysteem continu rond uw voet vormt. 

KERMA SKI POLES

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt KERMA lichtere, sterkere en duurzame alpine stokken voor elk skiërtype.

kogros-kerma-logo

Het nieuwe assortiment omvat specifieke constructies en technologieën voor race, all-mountain, freeride en touring, voor optimale precisie, comfort en prestaties.