We zijn erbij!

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Ook wij zijn er met ons nieuwe merk COSTA bij!

De HISWA Amsterdam Boat Show gaat vandaag van start.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe boot (tot ca. 10 meter), onderdelen of accessoires, meer informatie wilt over een bepaald onderwerp, de nieuwste ontwikkelingen, gadgets en innovaties wilt bewonderen, wilt leren zeilen, surfen, of suppen of het nieuwe watersportseizoen wil inluiden, de HISWA Amsterdam Boat Show is the place to be voor iedere (toekomstige) watersportliefhebber. Bij al deze activiteiten hoort een goede zonnebril die daar speciaal voor gemaakt is, daarom zijn wij ook aanwezig met onze COSTA polariserende zonnebrillen. 

Bezoek vanaf vandaag t/m 10 maart’19 onze stand 1.254 en vind jouw perfecte COSTA polariserende zonnebril.

Heb je geen tijd om langs de HISWA te komen, maar ben je wel benieuwd naar de speciale werking van COSTA zonnebrillen? Bezoek één van de verkooppunten in onze gloednieuwe website en probeer het zelf > https://www.costadelmar.nl/verkooppunten