ALIVE Event Chamonix - Mont Blanc!

Samen met Four Seasons, Snow Country en Austria Sport waren we aanwezig op het ALIVE Event van Dynastar en Lange.

We hebben de geboorteplaats van Dynastar bezocht, Chamonix! Uiteraard hebben we geskied, en de hartslag van dit iconische merk mogen ontdekken. Maandag 7 en dinsdag 8 januari waren we, samen met Four Seasons, Snow Country en Austria Sport aanwezig op het ALIVE Event van Dynastar en Lange.

Maandag waren we al vroeg uit de veren, om op tijd te arriveren in Sallanches. Hier hebben we de fabriek van Dynastar en Lange bezocht, waarin een mooi gepresenteerd stukje historie van de 2 merken te zien was, de ski’s en boots werden van oude naar nieuwe modellen getoond. Ook hebben we mogen zien hoe deze nieuwe modellen van Dynastar ski’s gemaakt worden.

Nu we weten hoe ze gemaakt worden, zijn we snel doorgegaan naar Charmonix, waar de 19/20 collecties van Dynastar en Lange op een bijzondere manier geïntroduceerd werden. Bij de Alive Experience Box kan je namelijk middels een VR bril de ski’s testen.

De volgende ochtend hebben we deze nieuwe ski’s écht mogen uitproberen op Le Brevent onder leiding van internationaal manager Ross en een berg/ski gids. Na deze pittige maar hele leuke ochtendsessie en een fantastische lunch aan de piste, hebben we de laatste vrije middag uiteraard besteed aan… skiën!